Dilek Işık’tan “Sefer”

Dilek Işık’tan “Sefer”

Dilek Işık’ın, Sefer adlı şiir kitabı için imza günü düzenlendi. 9 Ekim 2016 Pazar günü 10.00-24.00 saatleri arasında bölümler halinde gerçekleştirilen imza gününde bir dizi etkinlik sığdırıldı.

6 Ekim 2016 günü Dilek Işık’tan gelen iletide “Sefer” adlı şiir kitabının imza günü olduğu belirtilmişti.


Merhaba,
Kitabım Sefer’in imza günü 9 Ekim Pazar günü saat 12.00 ile 24.00 saatleri arasındadır. 14.00-16.00, 20.00-22.00 saatleri arasında özel bir sunum gerçekleştireceğiz. Sizlerin de paylaşımlarınıza açık olacak olan dinleti ve imza gününe beklerim.
Biz hepimizken daha değerliyiz.
Sevgimle…

Katılamadığım etkinlik için bir ileti göndererek yanında olduğumu bildirdim.

Merhaba Dilek,

Ankara’da en çok uğradığım yerlerden biri olan Sentez Kültür’de 9 Ekim 2016 günü gerçekleştireceğin Sefer adlı şiir kitabının İmza gününde bulunamayacağım için üzgünüm. Hala kendi köyüm olan Ballıkaya’dayım. Eylülü geride bıraktık ve sanırım Ekim’i de geride bırakarak döneceğim başkente.
Etkinlik ile ilgili notlarını, yaşamöykünü, konuşma metnini ve kitabı tanıtan bir yazı fotoğraflarla birlikte gönderebilirsen haber olarak düzenler, Sanatçılarım sitemde yayınlarım. Köşe yazısı olarak da gazetede (Malatya Söz) yer veririm. Böylelikle senin ve kitabın hakkında kalıcı bir belge oluşmuş olur.
Etkinliğinin güzel bir biçimde geçmesini, yaşamının her alanında ve de sanat alanında da başarılı olmanı sevgilerimle dilerim.

Süleyman ÖZEROL
Emekli Öğretmen-Gazeteci

Not: Etkinlikte okursan memnun olurum.

“Biz olmanın önemini daha iyi kavradık”
Dilek Işık, Meşrutiyet Caddesinde bulunan ve işletmecisi olduğu Sentez Kültür’de etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini dile getiren iletisinde şunları yazmıştı.

“Belki de dünyada en uzun süre devam eden imza ve şiir dinletisi oldu.
12'den 24'e kadar her iki saatte bir başka bir grup arkadaşım dinletide bayrağı devraldı.
35 metrekare olan salonumda gün boyu 150 kişi ağırladım.
Şiirlerin, şarkıların, dualarımızdan eksilmediği barış mesajlarının her fikirden arkadaşlarımca dile getirildiği, herkesin herkesi can kulağı ile dinlediği bir dün idi.
“Biz” olabilmenin önemini daha iyi bir kavradık.”

Etkinlik ile ilgili olarak herkese açık bildirinde de katılan, destek olan arkadaşlarına şöyle seslenmişti.
Sevgili yol arkadaşlarım, dostlarım…
Belkız Aydoğdu, Abbas Yıldırım, Koç Yener, Deniz Şahinoğlu, Murat Özten, Şebnem Şekeroğlu Uzun, Secaattin Öztürk, Cumhur Karaca…
Dün imza günüm için farklı saatlerde kendilerine has her biri ayrı güzel her biri ayrı özel sunumlar yaptılar.
Öyle güzeldiler ki hepsi...
Adını buraya sığdıramayacağım kadar çok misafirim sazları, sesleri, şiirleri, yorumları, gönülleri, varlıkları ile daha da bir güzelleştirdiler günümü.
Mehmet Ali Eröksüz'e (EMY) ayrıca teşekkür ederim. Kendisinin de etkinlikler düzenlediği bir mekânı var ve tüm ekibi ile dükkânını kapatarak yanımda oldu.
Bu kadar övgüyü ve sevgiyi nasıl hak ettiğimi düşünüyorum dünden beri.
Hepiniz ayrı ayrı kıymetlisiniz.
Sizi seviyorum…
Doğru işler yaptığımı anlıyorum sayenizde.
Ama toplamda vardığım sonuç yine aynı:
Biz, biz iken güzeliz…


Arkadaşımız Dillek Işık’ın şiir kitabı “Sefer” ile ilgili etkinliğinden söz ettik. Bir başka sefer de “Sefer” den söz ederiz…

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar